Menu

Mission model-workshop

na deze workshop weet je wat je te doen staat om te gaan leven op jouw voorwaarden

Je kunt jezelf niet kietelen, en je kunt jezelf ook zeker geen onverwachte vragen stellen. Met de juiste vragen halen we naar boven wat echt belangrijk voor je is.

Want dat is de basis, ‘putting first things first’.

Wat gaan we doen?

Onze manier om iets beter te maken, is door eerst goed te kijken hoe de situatie nu is. De beste manier om dat uit te vinden is door jou te bevragen. Goed naar je te luisteren en daar weer met vragen op te reageren. Niet om het je bewust lastig te maken, maar wel om tot de kern te komen.

Het is moeilijk om jezelf de goede vragen te stellen.
Daarom zijn wij er!

Zo achterhalen we wat jou de meeste onrust en stress oplevert, waarom dat zo is en hoe we daar iets mee kunnen. Een goed antwoord vinden is pas mogelijk als je de goede vraag stelt. Maar het is moeilijk om jezelf de goede vragen te stellen. Daarom schakel je ons in!

Wanneer is dit iets voor jou?

De Mission Model workshop is de basis om je leven vorm te geven rondom wat jij belangrijk vindt. Want als jij geen plan maakt voor je eigen leven, wordt je onderdeel van iemand anders’ plannen. Jouw persoonlijke Mission Model geeft duidelijkheid over je koers en maakt het makkelijker om beslissingen te nemen.   

Mission Model-workshop boeken

Een workshop waarin zaadjes worden geplant om dingen in beweging te zetten. In beweging richting fijner leven op jouw voorwaarden. 

Wat levert het je op?

Na deze workshop heb je weer helder welke dingen je echt wilt (of moet) doen en regelen om meer op jouw voorwaarden te kunnen leven. Het vormt de basis waarop je (belangrijke) beslissingen kunt maken.

Wat kost het?

deze workshop is 1-op-1

De workshop duurt ongeveer 2 uur

en kost € 195,- excl. btw. 

Boek hier je Mission Model-workshop:

Laat je emailadres en telefoonnummer achter en we plannen de workshop op een moment dat het jou schikt.

Jouw inzicht van vandaag:

Elke dag een inzicht in je mailbox?

Laat je gegevens achter: