Menu

Over ons

Gedreven vanuit nieuwsgierigheid proberen wij altijd het beste naar boven te halen. In onszelf en in de mensen om wie we geven: onze klanten, vrienden en familie.

Focus op

In ons werkende leven coachen we ondernemers in het helpen behalen van hun doelen. Maximize Me laat je kennismaken met ons, met onze kijk op coaching én op de wereld om ons heen. 

Remko Boer

Remko is een expert in omdenken, tot de kern komen en verrassende verbanden leggen. Eenvoudige voorbeelden en zijn humor maken dat hij je daarin helemaal meeneemt. Remko is sinds begin dit jaar gestopt met zijn bedrijf. In de tijd die nu is vrijgekomen leest hij stapels boeken, vooral omdat hij het liefst leert van fouten van anderen.

Brenda Rademakers

Brenda is expert in klantreizen en procesoptimalisatie en een nerd als het op cijfers en inzicht aankomt. Ze is van de nuance en bewuste keuzes. Én degene die je een spiegel voorhoudt of een prikkelende vraag stelt, maar altijd om te helpen iets beter te maken dan het was.

Individueel verder

Een goede coach

Een goede coach is volgens ons iemand met een hogere standaard dan je zelf gewend bent. Iemand die zich niet met een kluitje in het riet in laat sturen en die jij accepteert als stok achter de deur. Hij geeft zoveel om je dat hij ervoor zorgt dat je jezelf niet voor de gek houdt. Hij is je spiegel en bevraagt je op een respectvolle manier, waardoor hij je helpt in beweging te komen.
Zodat jij kunt groeien en beter worden.

Met ons aan de slag?

Wat je moet weten

Vertrouwen

Wij denken dat het vertrouwen dat iemand je echt kan en wil helpen ontzettend belangrijk is. Wij hebben maar één agendapunt: jou te helpen je doelen te bereiken. Je kunt erop vertrouwen dat we luisteren, naar wat je wel, en niet zegt en dat we geen ‘one size fits no-one’ aanpak hanteren.

Motivatie

Iets anders wat heel belangrijk is, is motivatie.
Hoe belangrijk is het voor jou dat je gaat groeien of verbeteren? Waarom wil je dat eigenlijk? Als je niet gemotiveerd bent, dan werkt coaching sowieso niet. Als het goed is ga je nieuwe dingen leren en ontdekken. En dat betekent verandering, natuurlijke weerstand, moeite moeten doen en groeipijnen. Dat proces is niet makkelijk maar geeft veel voldoening. En daarna.. Ben je trots op de doelen die je hebt bereikt, wordt het beter, mooier, leuker. Maar zonder motivatie… gaat je dat niet lukken.

Dé klik of wrijving?

En dan heb je natuurlijk nog dé klik waar veel mensen het over hebben.. Natuurlijk is het belangrijk dat je goed met iemand door een deur kan, maar zonder wrijving geen glans. Hoe lekker is het om een spiegel voorgehouden te krijgen of bevraagd te worden over je belemmerende overtuigingen? Wat is er nodig op momenten dat je echt wat kunt doorbreken? Coachen zit zeker niet altijd lekker in je comfort zone 🙂 soms zijn er ongemakkelijke momenten.

Heb je interesse in individuele coaching?

Laat dan hier je emailadres en/of telefoonnummer achter of plan een afspraak in onze agenda voor een kennismaking, zodat we samen kunnen bekijken of we bij elkaar passen.

Ervaringen met onze coaching

Brenda weet je op een positief kritische manier te inspireren en haalt je even uit je eigen ‘tunnelvisie’ om zo op een andere (en blijkt: simpelere..) manier naar je business te kijken. Erg prettig, leerzaam en nuttig. Aanrader!!

Gert Joppe

Financelinq hypotheken

Remko, je vertrouwen, rustige uitstraling, je humor en je vermogen om dingen altijd vanaf verschillende kanten te bekijken ga ik erg missen! Dankjewel voor de afgelopen 3 jaar.

Doreen Clemens

Zorgoppas

Brenda heeft mij vooral geholpen om van een afstandje naar mijn eigen business te kijken. Vaak als spiegel of als praatpaal. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik een veel beter inzicht heb gekregen in wat ik als ondernemer nu echt wil en hoe mijn kracht en talent optimaal kan inzetten. Ik heb nu mijn eigen vorm gevonden en oogst nu het succes van het werk wat we gedaan hebben.

Ik vond het uitermate plezierig om met deze multi-getalenteerde vrouw te werken en kan haar ook aan iedereen aanbevelen die zijn business en exposure wil maximaliseren.

Mark Teeuwissen

Mark teeuwissen makelaar 3.0

Ik ben blij met waar ik nu sta. Ik ben er nog lang niet en dat wil ik ook niet pretenderen, maar tegelijkertijd is er wel de groei en de stappen die ik heb gezet daar ben ik echt blij mee. Die grote verandering heb ik nu wel doorgemaakt. Dank voor de spiegel, de eerlijke reacties op mijn gedrag en houding. Ga zo door!

Jos Heikoop

Heikoop Bruiloftsfilms

Brenda is een absolute vakvrouw die het best tot haar recht komt wanneer zij van top tot teen met een ondernemer mee mag denken. Niet alleen over online marketing, maar over de gehele linie van het ondernemen. Brenda is iemand die je op koers weet te krijgen, wanneer je het zelf als ondernemer even niet meer weet. Als trainer was Brenda 1,5 jaar een meer dan waardevolle toevoeging aan het team van Mark Bongers Academy. Ze is betrokken bij cursisten, denkt oprecht mee en weet de hele dag te boeien met haar scherpe analyses, waarbij ze feilloos de vinger op de zere plek legt.

Mark Bongers

Mark Bongers Academy

The critics don’t get a statue.

-Dean Graziosi

Mooie momenten

Onze top 5 must-do’s voor een succesvol leven ontvangen?

Een aantal praktische tips van Brenda & Remko waar je meteen mee aan de slag kunt!