Menu

Wie zijn wij?

– laten we kennismaken –

Over ons

Wij zijn Brenda Rademakers & Remko Boer. En wat we het liefste doen, is jou helpen jouw business of onderneming zo goed mogelijk vorm te geven. Op een manier die bij jou én je doelen past. Want ondernemen is kiezen, steeds opnieuw. 

 

Wij helpen jou, zodat jij slim kunt ondernemen: met blije klanten, meer impact en meer winst. 

Focus op jou & jouw doelen

Als business coach & winstadviseur helpen we ondernemers in het bepalen & behalen van hun korte & lange termijndoelen. Op een manier zodat je zakelijk én privé lekker in je vel zit. Want volgens ons kan je als ondernemer juist dan de impact maken die je wilt maken.

 

Maximize Me laat je kennismaken met ons, met onze kijk op coaching én op de wereld om ons heen

Remko Boer

Remko Boer

Remko is een expert in omdenken, tot de kern komen en verrassende verbanden leggen. Met eenvoudige voorbeelden en humor krijgt hij iedereen mee. Remko was mede-eigenaar van Bebbl (slimme woonoplossingen) & Zorgoppas (oppas voor ouders van zorgbehoevende kinderen) en hij leest stapels boeken, vooral omdat hij het liefst leert van fouten van anderen.

Brenda Rademakers

Brenda Rademakers

Brenda is expert in klantreizen en procesoptimalisatie en een nerd als het op cijfers en inzicht aankomt. Ze is van de nuance en bewuste keuzes. Ze werkt al jaren freelance voor verschillende bedrijven, o.a. als trainer & coach bij Mark Bongers Facebook Academy, waar ze vele ondernemers hielp hun (potentiële) klanten beter te bereiken. Op dit moment helpt ze o.a. Voor Positiviteit met het maken van meer impact. 
Brenda is degene die altijd prikkelende vragen stelt, waardoor uitdagingen opeens veel eenvoudiger worden. 

Brenda Rademakers

Ervaringen met ons

Brenda & Remko hebben mij zo bizar goed verder geholpen. Ik liep als ondernemer vast en toen ik ze vroeg om mij te helpen, hielpen ze mij echt verder. Niet naar het doel wat ik dácht dat het beste doel was maar naar het doel wat ik nodig had! Ze zijn op gebied van winst optimalisatie en persoonlijke coaching absolute aanraders. Ga zo door!
Jos Heikoop - Heikoop bruiloftsfilms en Heikoop videomarketing

Jos Heikoop

Heikoop Bruiloftsfilms

Remko, je vertrouwen, rustige uitstraling, je humor en je vermogen om dingen altijd vanaf verschillende kanten te bekijken ga ik erg missen! Dankjewel voor de afgelopen 3 jaar.

Doreen Clemens Otten - Zorgoppas

Doreen Otten

Zorgoppas

Brenda heeft mij vooral geholpen om van een afstandje naar mijn eigen business te kijken. Vaak als spiegel of als praatpaal. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik een veel beter inzicht heb gekregen in wat ik als ondernemer nu echt wil en hoe mijn kracht en talent optimaal kan inzetten. Ik heb nu mijn eigen vorm gevonden en oogst nu het succes van het werk wat we gedaan hebben.

Ik vind het uitermate plezierig om met deze multi-getalenteerde vrouw te werken en kan haar ook aan iedereen aanbevelen die zijn business en exposure wil maximaliseren.

Mark Teeuwissen - Makelaar 3.0 Huizen

Mark Teeuwissen

Mark teeuwissen makelaar 3.0

Het is een investering waar ik geen seconde spijt van heb gehad!

Brenda weet je op een positief kritische manier te inspireren en haalt je even uit je eigen ‘tunnelvisie’ om zo op een andere (en blijkt: simpelere..) manier naar je business te kijken. Erg prettig, leerzaam en nuttig. Aanrader!!
Gert Joppe - Financelinq

Gert Joppe

Financelinq hypotheken

Brenda is een absolute vakvrouw die het best tot haar recht komt wanneer zij van top tot teen met een ondernemer mee mag denken. Niet alleen over online marketing, maar over de gehele linie van het ondernemen. Brenda is iemand die je op koers weet te krijgen, wanneer je het zelf als ondernemer even niet meer weet. Als trainer was Brenda 1,5 jaar een meer dan waardevolle toevoeging aan het team van Mark Bongers Academy. Ze is betrokken bij cursisten, denkt oprecht mee en weet de hele dag te boeien met haar scherpe analyses, waarbij ze feilloos de vinger op de zere plek legt.
Mark Bongers - Mark Bongers Facebook Marketing Academy, Shake Media & Social Media Ondernemer

Mark Bongers

Mark Bongers Academy

The critics don’t get a statue.

-Dean Graziosi

Mooie momenten

Jouw inzicht van vandaag:

Elke dag een inzicht in je mailbox?

Laat je gegevens achter: