Menu

Wie zijn wij?

– laten we kennismaken –

Over ons

Gedreven vanuit nieuwsgierigheid proberen wij altijd het beste naar boven te halen. In onszelf en in de mensen om wie we geven: onze klanten, vrienden en familie.

Focus op

Als business coach & winstadviseur helpen we ondernemers in het bepalen & behalen van hun doelen. Maximize Me laat je kennismaken met ons, met onze kijk op coaching én op de wereld om ons heen. 

Remko Boer

Remko is een expert in omdenken, tot de kern komen en verrassende verbanden leggen. Eenvoudige voorbeelden en zijn humor maken dat hij je daarin helemaal meeneemt en je vaak vergeet dat je een probleem had. Remko leest stapels boeken, vooral omdat hij het liefst leert van fouten van anderen.

Brenda Rademakers

Brenda is expert in klantreizen en procesoptimalisatie en een nerd als het op cijfers en inzicht aankomt. Ze is van de nuance en bewuste keuzes. Én degene die je een spiegel voorhoudt of een prikkelende vraag stelt, altijd om te helpen iets beter te maken dan het was.

Ervaringen met onze coaching

Brenda weet je op een positief kritische manier te inspireren en haalt je even uit je eigen ‘tunnelvisie’ om zo op een andere (en blijkt: simpelere..) manier naar je business te kijken. Erg prettig, leerzaam en nuttig. Aanrader!!
Gert Joppe - Financelinq

Gert Joppe

Financelinq hypotheken

Remko, je vertrouwen, rustige uitstraling, je humor en je vermogen om dingen altijd vanaf verschillende kanten te bekijken ga ik erg missen! Dankjewel voor de afgelopen 3 jaar.

Doreen Clemens Otten - Zorgoppas

Doreen Clemens

Zorgoppas

Brenda heeft mij vooral geholpen om van een afstandje naar mijn eigen business te kijken. Vaak als spiegel of als praatpaal. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik een veel beter inzicht heb gekregen in wat ik als ondernemer nu echt wil en hoe mijn kracht en talent optimaal kan inzetten. Ik heb nu mijn eigen vorm gevonden en oogst nu het succes van het werk wat we gedaan hebben.

Ik vond het uitermate plezierig om met deze multi-getalenteerde vrouw te werken en kan haar ook aan iedereen aanbevelen die zijn business en exposure wil maximaliseren.

Mark Teeuwissen - Makelaar 3.0 Huizen

Mark Teeuwissen

Mark teeuwissen makelaar 3.0

Het is een investering waar ik geen seconde spijt van heb gehad!

Ik ben blij met waar ik nu sta. Ik ben er nog lang niet en dat wil ik ook niet pretenderen, maar tegelijkertijd is er wel de groei en de stappen die ik heb gezet daar ben ik echt blij mee. Die grote verandering heb ik nu wel doorgemaakt. Dank voor de spiegel, de eerlijke reacties op mijn gedrag en houding. Ga zo door!
Jos Heikoop - Heikoop bruiloftsfilms en Heikoop videomarketing

Jos Heikoop

Heikoop Bruiloftsfilms Heikoop Videomarketing

Brenda is een absolute vakvrouw die het best tot haar recht komt wanneer zij van top tot teen met een ondernemer mee mag denken. Niet alleen over online marketing, maar over de gehele linie van het ondernemen. Brenda is iemand die je op koers weet te krijgen, wanneer je het zelf als ondernemer even niet meer weet. Als trainer was Brenda 1,5 jaar een meer dan waardevolle toevoeging aan het team van Mark Bongers Academy. Ze is betrokken bij cursisten, denkt oprecht mee en weet de hele dag te boeien met haar scherpe analyses, waarbij ze feilloos de vinger op de zere plek legt.
Mark Bongers - Mark Bongers Facebook Marketing Academy, Shake Media & Social Media Ondernemer

Mark Bongers

Mark Bongers Academy

The critics don’t get a statue.

-Dean Graziosi

Mooie momenten