Menu

Persoonlijke Coach & winstadviseur

– we lopen een tijdje met je mee op weg naar fijn ondernemen met tevreden klanten en meer winst –

Is het tijd voor verandering, voor ondernemen op jouw voorwaarden, voor meer winst, meer tijd, meer vrijheid?

Dan is een oplos-koffie of workshop de perfecte start, vervolgens kan je bepalen of je wilt dat we een tijdje met je mee lopen als persoonlijke business coach & winstadviseur.

Met ons aan de slag?

Wat je moet weten

Vertrouwen

Wij denken dat het vertrouwen dat iemand je echt kan en wil helpen ontzettend belangrijk is. Wij hebben maar één agendapunt: jou te helpen je doelen te bereiken. Je kunt erop vertrouwen dat we luisteren, naar wat je wel, en niet zegt en dat we geen ‘one size fits no-one’ aanpak hanteren.

Het is moeilijk om jezelf de goede vragen te stellen.
Daarom zijn wij er!

Motivatie

Iets anders wat heel belangrijk is, is motivatie.
Hoe belangrijk is het voor jou dat je gaat groeien of verbeteren? Waarom wil je dat eigenlijk? Als je niet gemotiveerd bent, dan werkt coaching sowieso niet. Als het goed is ga je nieuwe dingen leren en ontdekken. En dat betekent verandering, natuurlijke weerstand, moeite moeten doen en groeipijnen. Dat proces is niet makkelijk, maar geeft wel veel voldoening. En daarna… Ben je trots op de doelen die je hebt bereikt, wordt het beter, mooier en leuker. 

If you're not having fun with what you're doing then you're doing it wrong.

Dé klik of wrijving?

En dan heb je natuurlijk nog dé klik waar veel mensen het over hebben… Natuurlijk is het belangrijk dat je goed met iemand door een deur kan, maar zonder wrijving geen glans. Hoe lekker is het om een spiegel voorgehouden te krijgen of bevraagd te worden over je belemmerende overtuigingen? Wat is er nodig op momenten dat je echt wat kunt doorbreken? Coachen zit zeker niet altijd lekker in je comfort zone 🙂 soms zijn er ongemakkelijke momenten.

Een goede coach

Een goede coach is iemand die zich niet met een kluitje in het riet in laat sturen en die jij accepteert als stok achter de deur. Hij geeft zoveel om je dat hij ervoor zorgt dat je jezelf niet voor de gek houdt. Hij is je spiegel en bevraagt je op een respectvolle manier, waardoor hij je helpt in beweging te komen.
Zodat jij kunt groeien en beter worden.

Interesse in
persoonlijke coaching & winstadvies?

Laten we dan eerst kennismaken!

Boek een
workshop

Aan welke prijzen moet ik denken?

• Een oplos-koffie is eenmalig gratis.

• Workshops beginnen bij € 195.

• Coachings & winstadvies trajecten duren tenminste 3 maanden en vragen van jou wekelijkse tijdsinvestering. Een coachingstraject van 3 maanden begint bij € 2295 excl. btw.