Menu
Inspirerend / Master je Mind

Onze inspirerende Boeken Tip 5

Leestijd: 2 minuten

Nieuwe dingen leren is leuk! Zeker als je leven er leuker van wordt. Een van onze favoriete manieren om nieuwe dingen te leren is het lezen van een boek. Er zijn weinig boeken waar niet een inzicht inzit waar je gelijk wat mee kan… maar sommige boeken overstijgen de rest. Deze vind je hier in onze inspirerende boeken tip 5. Wij zijn nog lang niet uitgeleerd, dus dit lijstje zal nog wel wat keren veranderen! En heb je een tip? Graag

Er zijn maar weinig dingen die zo laagdrempelig en toch levensveranderend kunnen zijn als een boek.

Geen tijd om te lezen...

Zeg nu niet dat je geen tijd hebt om te lezen. Tijd hebben we allemaal evenveel, maar wat vind jij belangrijk, wat krijgt prioriteit? Ons advies: maak van lezen een prioriteit, al is het maar een half uurtje per dag!

Moeite met kiezen?

En als je het moeilijk vindt om te kiezen, daar hebben we wat op gevonden. Deze vijf boeken zijn zo goed dat je ze eigenlijk twee keer moet lezen, dat scheelt weer keuzestress 😉
(Wáárom staat in het boek op de 4e plaats, hoofdstuk 36) .

Veel leesplezier 🙂 

P.s. Mocht je één van de boeken willen bestellen, leuk als je dat via de links op deze site doet. Het kost je niks extra en wij krijgen een kleine vergoeding.

This is one of the most important books I've ever read.

Hans Rosling

Feitenkennis

Het gaat beter met de wereld dan je denkt! Hoe kan het dat we zo weinig weten over de wereld waarin we leven? En gevaarlijker: hoe komt het dat we denken dat we het wél weten? Verbaas jezelf en laat je verrassen. Hans Rosling neemt je in zijn levenswerk mee in tien redenen waarom we een verkeerd beeld van de wereld hebben, leert je hoe het wel zit en hoe je je kan wapenen tegen denkfouten. Daarnaast geeft hij je een prachtige inkijk in hoe de wereld zich de komende jaren zal ontwikkelen. Dit boek gaat je helpen om makkelijker moeilijke beslissingen te nemen!

Rolf Dobelli

De kunst van goed leven

Deze nuchtere Zwitser beschrijft in zijn boek 52 gemakkelijk toepasbare lifehacks.

Al tijden beginnen we elke maandagochtend we met het lezen van één hoofdstuk. Een paar pagina’s heerlijke inspiratie om met beide benen op de grond te blijven staan en het leven te zien zoals het is. De hardcover is ook een prachtig cadeau gebleken 🙂 !

Ken Honda

Happy Money

Blij geld, wie wil dat nu niet? Geld wat je een goed gevoel geeft, als je het krijgt én als je het weer uitgeeft. Deze sympathieke Japanse bestseller auteur laat je zien zien hoe dat werkt. Hoe je je eigen geld-patronen kunt herkennen en ervoor kunt zorgen dat ook jij een fijne relatie met geld krijgt en houdt. 

W. Timothy Gallwey

Het innerlijk spel
door tennis

Een klassieker! Heb je je altijd al afgevraagd hoe je zonder ongezonde spanning kan sporten en hoe je jouw beste spel ook kunt spelen als het écht moet? Of hoe je optimaal kunt presteren onder druk?
Of dit nu in je werk of in sport is, dit boek helpt je naar een hoger niveau.
Het boek gebruikt onze favoriete sport -tennis- als leidraad, maar de principes zijn juist ook in je werk en dagelijks leven erg toepasbaar. Voor iedereen die wel eens (wedstrijden) sport heel herkenbaar!

Gay Hendricks

The big leap

De grootste blokkade tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn ben je vaak zelf… Dat is heel goed nieuws, want dat is een van de weinige dingen in het leven waar je echt invloed op hebt :)… The big leap is een compact boek dat levensveranderd kan zijn, zeker als je ervaart dat je steeds in dezelfde valkuil(en) stapt.

Jouw inzicht van vandaag:

Elke dag een inzicht in je mailbox?

Laat je gegevens achter: